Letöltések

mg-triple-7-care-szolgaltatascsomag-20230831.docx

Töltsd le a dokumentumot

7 év minőségi gondoskodás az MG tulajdonosoknak

A Triple 7 Care biztosítja, hogy az MG a piacon elérhető leggondtalanabb vezetési élményt nyújtsa

Budapest, 2023. szeptember 1.

Minden autótulajdonos álma, hogy autóvásárlástól számított lehető leghosszabb ideig teljes nyugalomban élvezhesse a vezetést. Az MG pontosan ezt a gondtalanságot kínálja 7 évig a kelet-közép-európai piacokon 2023 szeptemberétől a vásárlóinak. A Triple 7 Care egy komplex szolgáltatáscsomag, amely az eddigi 7 év gyári garancia és 7 éves országúti segélyszolgálat mellé 7 év ingyenes állapotfelmérést nyújt minden új MG járműre.

Az ikonikus, nagy múltra visszatekintő MG márka, újjászületett modelljeivel a leggyorsabban növekvő elektromos és plug-in hibrid járművek márkájává vált az európai piacon. A kelet-közép-európai régióban – az egy évvel ezelőtti újbóli piacra lépést követően – 2023 első félévében több mint 3000 autót értékesítettek.

Az autóvásárlásnál a biztonság és a megbízhatóság az egyik legfontosabb tényezővé vált az autó kiválasztásakor, különösen mivel az MG modelleket gyakran használják családi autóként. Az MG innovatív megközelítése erre az igényre az, hogy a márka már meglévő 7 év/150 000 km-es gyári garanciáját és a 7 évre szóló országúti segélyszolgálatot további szolgáltatással bővíti, annak érdekében, hogy az MG tulajdonosok bárhol és bármikor biztonságban érezhessék magukat az utakon. Az összes MG modellre teljes körű, általános műszaki garanciát vállalunk 7 év vagy 150 000 kilométeres futásteljesítményig, illetve kilométerkorlátozás nélküli 7 év átrozsdásodás elleni garanciát nyújtunk. A 7 éves országúti segélyszolgálat a call center ingyenes hívását és a legközelebbi MG márkakereskedőhöz történő elvontatást fedezi a legtöbb európai országban. Az új, 7 éves “Health Check" szolgáltatás pedig biztosítja, hogy az MG járművek mindig a legjobb állapotban legyenek, 7 rendszer (motor, sebességváltó, kormánymű, felfüggesztés, fékrendszer, légkondicionáló rendszer és elektromos rendszer) állapotának és megfelelő működésének ingyenes ellenőrzésével az időszakos karbantartási időpontok alkalmával.

"Célunk, hogy egyedülálló és egyedülállóan biztonságos vezetési élményt nyújtsunk minden MG-tulajdonosnak. A Triple 7 Care jelzi a járműveink tervezési, összeszerelési minőségébe és prémium technológiájába vetett bizalmat, ami ügyfeleink felé is megbízhatóságot közvetít. Életük minden gondja és bizonytalansága mellett az autójuk lehet az a dolog, ami miatt soha nem kell aggódniuk” - mondja Szabó Csaba, az MG Motor Hungary márkaigazgatója. „Az MG folyamatosan arra törekszik, hogy kivételes ügyfélélményt nyújtson azt MG tulajdonosnak – ehhez járul hozzá a Triple 7 Care elnevezésű, hosszú távon minőségi gondoskodást nyújtó szolgálatáscsomagunk. A megfizethetőség és az innováció kéz a kézben halad az MG-vel azon az úton, hogy a régió vezető, inkluzív prémium márkájává váljon” – tette hozzá.

A Triple 7 Care szolgáltatáscsomag 2023 szeptemberétől elérhető az MG ügyfelei számára kelet-közép-európai régióban. Magyarországon az MG 1 éves évfordulójához kapcsolódóan a Születésnapi Nyílt Hétvégén - 2023. szeptember 15-17-én – kerül bevezetésre a szolgáltatás és a hozzá tartozó új logó.

Sajtókapcsolat

Molnár Andrea

Marketing- és PR vezető

Email andrea.molnar@mgmotor.hu