Bővítenéd céges autóid számát vagy zöldebbre cserélnéd meglévő flottád?   

Elektromos autóra váltanál, de bizonytalan vagy az otthoni autótöltési lehetőséggel kapcsolatban?

Mi segítünk! Olvasd el rövid tájékoztatónkat a töltőállomás kiépítéséről, az általunk biztosított otthoni okos elektromos töltőrendszer nyújtotta lehetőségekről továbbá az MG által javasolt töltőkábelek használatáról, megvásárlási módjáról.

SUNNIC elektromos MG töltő, AC 11kW vagy AC 22kW teljesítménnyel

Elektromos autótöltőink gondoskodnak autója gyors és biztonságos otthoni töltéséről.

A SUNNIC elektromos MG autó töltői családi házakhoz, lakásokhoz, társasházakhoz és munkahelyekhez készültek. Az IP 65 minősítésüknek köszönhetően igény szerint egyaránt használhatók kültéren és beltéren is, felszerelhetők álványra, falra vagy akár mélygarázsba. A magas mínőségű tervezés, megbízható kivitelezéssel, valamint ulltra-modern designnal párosul, ezzel is élménnyé téve a mindennapi használatot. A magyar nyelvű aplikáció, az intelligens energiamenedzsment, a könnyen kezelhető funkciók továbbá a 2 év gyártói garancia teszik igazán tökéletes választássá.

Árlista letöltésVedd fel velünk a kapcsolatot

Cégként vásárolnál MG autó töltőt? 

90 milliárd forintos támogatási programot hirdetett meg a kormány a hazai elektromobilitás fejlesztésére. Az elektromos járművásárlás támogatása mellett 30,1 milliárd forintos keretösszeggel pályázhatnak majd töltőhálózatok kiépítésére a vállalkozások az uniós finanszírozású projekt részeként.

Ki igényelheti az állami támogatást? 

Magyarországon székhellyel vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel, magyar adószámmal rendelkező gazdasági társaságok és egyéni vállalkozások.

További részletekért lépj velünk kapcsolatba online, vagy keresd fel értékesítőinket, akik készséggel álnak rendelkezésedre az ország 24 márkakereskedésében.

Pályázatbenyújtás kezdete: 2024. február 5.