Ismerd meg az MG vagány családi SUV modelljeit és válaszd ki a leginkább Neked valót!

Városi autós? Neked való.

Lelkes kiránduló? Neked való.

Bárhová is visz az élet, akár egyedülállóként, akár párban, vagy családdal mindig tökéletes választás. Neked.

MG HS 

Neked való!

Az MG HS modellben minden úgy lett megalkotva, hogy a család legyen az első! Hiszen az együtt töltött minőségi idő a legértékesebb, így természetes, hogy a lehető legtöbbet akarjuk kihozni belőle. 

Az MG HS-t azoknak terveztük, akik a benzines teljesítményre vágynak. A turbófeltöltős motor és a kiváló futóműhangolás együttesen tökéletes vezetési élményt biztosítanak az MG HS-nek. És Neked.

Az MG HS-ben rengeteg hely és kényelem áll a rendelkezésedre, így már az indulás pillanatától mindenki a legnagyobb nyugalomban utazhat. Az ötcsillagos törésteszt és az MG Pilot fejlett vezetéstámogató rendszerei stresszmentessé teszik az utazást, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban érezhesse magát.

mg_hs

MG EHS Plugin Hybrid

Mindenből a legjobbat!

A MG HS sportosan elegáns, családi SUV-je tölthető hibrid hajtáslánccal is elérhető. Tökéletes választás a városi autózáshoz és a hosszabb családi kirándulásokhoz egyaránt.

Az MG EHS Plug-in Hybrid meghajtású családi SUV a hatékonyság és a teljesítmény kiváló ötvözete. A dinamikus hajtásláncnak és a gazdaságos villanymotornak köszönhetően úgy csökkentheted a CO2-kibocsátást, hogy az autód veszítene a hatótávjából.

Azért, hogy minden út igazán pihentető legyen, egy innovatív, 10 sebességes váltó került beépítésre. Az erőátvitelt teljesítményleadás és a hatékonyság optimalizálására tervezték, így mind hibrid, mind kizárólag elektromos üzemmódban optimális teljesítményt nyújt.

mg_hs

Jobban jársz.

Ha fontos a minőség és az ár-érték arány, ne köss kompromisszumot!

Ha több térre és családi élményre vágysz extra kényelemmel, próbáld ki te is az újjászületett MG HS családbarát városi terepjárót. Várunk MG márkakereskedéseinkben az ország 22 pontján.

Jelentkezz tesztvezetésre!

Találd meg a hozzád illőt a kétféle hajtásláncból

és vidd haza készletről, azonnal! 

 MG HS

 MH EHS

Minőség. Garanciával!

Az MG modelljei a rendkívül alapos tervezésnek, a csúcskategóriás gyártási és összeszerelési sztenderdeknek köszönhetően – minőségben és megbízhatóságban is – a legmagasabb színvonalat képviselik. Ezért az MG modellekre 7 év vagy 150 000 km futásteljesítményig terjedő teljes körű gyári garanciát, illetve kilométerkorlátozás nélküli 7 év átrozsdásodás elleni garanciát vállalunk.

Tapasztald meg az elsők között az MG HS nyújtotta családi élményeket!

Gazdag felszereltség, tágas belső tér, innovatív technológia, elegánsan stílusos dizájn és a minőséget igazoló 7 év gyári garancia. Neked való, vagány családi SUV – verhetetlen áron. 

Az MG-vel jobban jársz.

Válaszd ki 22 márkakereskedésünkből a hozzád legközelebbit, regisztrálj tesztvezetésre és próbáld ki az MG HS-t!

A kép illusztráció. A hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A 7 év vagy 150 000 kilométerre vonatkozó garancia részleteiről érdeklődjön márkakereskedésünkben, vagy a www.mgmotor.hu weboldalon. Forgalmi viszonyoktól függően a WLTP szerinti fajlagos kombinált üzemanyag-fogyasztás: MG HS: 7,4-7,7 liter/100 km; CO2-kibocsátás: 149-163 g/km; MG EHS: 1,8 liter/100 km; CO2-kibocsátás: 43 g/km.